DESPRE NOI

ISTORIC

Ne-am înființat în 2005 cu misiunea de a oferi brandurilor soluții eficiente, cu impact și relevanță în punctele de contact cu consumatorii.

Am evoluat în cea mai dinamică piață de retail din Europa de Est, într-un mediu puternic concurențial, România fiind o prezență constantă în top 30 GRDI. Fiecare proiect ne-a ajutat să ne dezvoltăm experiența în soluții personalizate pentru retail și fiecare client ne-a provocat să adăugăm noi competențe.

În prezent producem materiale POSM, signalistică și mobilier comercial pentru branduri de top de pe 5 continente.

În PREZENT

După o investiție de peste 2 milioane EURO, în august 2020 ne-am mutat într-o nouă locație care ne permite să creștem capacitatea de producție cu până la 250%. Noua locație constă în 2100 mp de spațiu de producție și depozitare și 400 mp de spații de birouri. Acest lucru ne permite să avem echipe dedicate pentru:

  • design

  • producție

  • prototipare
  • livrare și / sau instalare

+40.728.18.20.63

0 mil
Peste 2 mil. euro investiți
0
2100 m2 spațiu producție și depozitare
0
400 m2 spațiu de birouri
0
4 departamente distincte

ECHIPA DE SPECIALIȘTI

Credem în oameni și investim constant în dezvoltarea lor profesională, fiindcă experiența echipei e cea care ne ajută să inovăm. Să fim nu doar rapizi. Ci cu un pas înainte.

SPIRIT DE ECHIPĂ

Performanța se bazează pe disciplină, talentul trebuie dublat de efort și succesul e rezultatul muncii în echipă. Susținem cu mândrie aceste valori în fiecare comunitate în care suntem prezenți.